<body>
Love is our Resistance
They'll keep us apart, they won't stop breaking us down

Biography

The name is ELY. Pronounced similar to Alley but I don't live in alleys and neither could I be found there. I'm in love with Century Gothic, Kristen ITC and Rage Italic. And, abit of Tahoma. They're famous, like obviously you'll know who they are. I'm a die-hard fan of White, Pink and Gray. Not much of Black. Chocolate and Cheese are my two best friends, they're always by my side whenever I need them. My greatest enemies are Liar, Backstabber, Hypocrite and Nag. I hate them alot. World would be sucha better place without them all.

bold underlined strikethrough italic


Mediabox

"If we live our life in fear,
I'll wait a thousand years
Just to see you smile again "


Sweetdesires

Did I hear someone said "cheese" or "chocolate"?

Ben & Jerry's Ice-Cream
Ipod Touch
Cinema: Watch Legion
Part-time Sales Assistant Job
That Handbag from Prada
Your wishes here


Tagboard

cbox recommended.
preferred maximum width to be 200px.


Linksboard

Meet the people I love♥

friend friend friend friend
friend friend friend friend
friend friend friend friend
friend friend friend friend
friend friend friend friend

Pastentries

Are you sure you want to turn back the time and read about my past?

Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012


Creditorials

NEVER REMOVE THIS SECTION!

Layout Designer:
♥chocodiiction-lovesxoxo*
Others:


Jumaat, 21 Oktober 2011

ptg yg mendung dan suram tp lg indah hrinye !! bhaha !!
ok,ok,,, aku dh mle nk start mepek nie !!

title aku pd ptg nie biar kan ~~ ,,, huhhh,,, cter nie psl aku seorang pmpuan yg bodoh,lemah dan mudah maaf kn kslhn owg yg dh byk kali permainkan aku !!

aku xnk aib kn die atau cter buruk psl die !! cme nk lpas kn geram je !!
ye ,, dulu die seowg yg sgt skema tp pnuh ngan prinsip bertanggungjwb dan caring !!
haa !! mne pergi semuanye tu skunk nie !! knpe !!!
persoalan uh smpai skunk si dia xbleh nk jwb !!
bg aku,, xpe !! ,, rela kan je ape yg die wat !!
maybe sbb skunk "HE CHANGES THE STYLE" ,,so ,, rmai owg t'tarik dgn die !!
sobsobsob !! terkontang - kanting aku nangis sowg2 ble pk balik ape yg die dh wat !!
lg skali aku ungkap kn !! xpe !! ,, rela kn je die ,,

sebanyak mne aku skit hati skali pown AKU TETAP MAAF KAN DIE !!
xtau knpe !! mgkn sebab perkenalan kami dh lme !! ,,,

maaf sbb hati aku dh kosong !!  tp knpe prasaan cmburu ade lg !! KNPE , KNPE !!
aku sendiri pening knpe bnda nie jd kat aku melalui owg sme berulang kali !!
seyes ni wak !! sye dh pnat !! ,,, nape awk xphm !!
soalan yg sama dan byk kali aku tnye !! tp xjgk die jwb !!
huhhhh,,, hati aku sakit bia tuhan je la yg tau !!

prnah jgk nekad xnk contact die lg !! tp mte dan tgn aku xprnah katekan 'X NK' utk ignore kn mcj yg die bg !! sbb i2 kami tros berhubung dan berhubung !!

sampai ble aku akn tros maaf kn kau !!
smpai ble kau akan sakit kn aku !!
smpai ble kau nk wat aku nngis !!
SMPAI BLE !!

:(((( ,, aku xtau ble kau akn jwb semua soaln aku !!
nmpak jgk aku yg terpaksa wat kptsn !! ye,, jwpn aku utk biar kn je kau pergi ikot kmahuan kau !!
aku xkn halang atau tnye kau ape2 lg !!

biar kn aku tnang !! biar kn aku lpe kn kau !!
biar kn aku tros kan hidup aku,,
dan aku akn biar kn kau hdup ngan dunia kau !!

haha,, ok,ok ,, hope hidup aku brtambah ceria lpas nie !!
khdupan msh pnjang !! # kautdeenakuat #

yg pnat membebel deenadeane's life lorh !!  :p

♥our lips must always be sealed
3:27 PG