<body>
Love is our Resistance
They'll keep us apart, they won't stop breaking us down

Biography

The name is ELY. Pronounced similar to Alley but I don't live in alleys and neither could I be found there. I'm in love with Century Gothic, Kristen ITC and Rage Italic. And, abit of Tahoma. They're famous, like obviously you'll know who they are. I'm a die-hard fan of White, Pink and Gray. Not much of Black. Chocolate and Cheese are my two best friends, they're always by my side whenever I need them. My greatest enemies are Liar, Backstabber, Hypocrite and Nag. I hate them alot. World would be sucha better place without them all.

bold underlined strikethrough italic


Mediabox

"If we live our life in fear,
I'll wait a thousand years
Just to see you smile again "


Sweetdesires

Did I hear someone said "cheese" or "chocolate"?

Ben & Jerry's Ice-Cream
Ipod Touch
Cinema: Watch Legion
Part-time Sales Assistant Job
That Handbag from Prada
Your wishes here


Tagboard

cbox recommended.
preferred maximum width to be 200px.


Linksboard

Meet the people I love♥

friend friend friend friend
friend friend friend friend
friend friend friend friend
friend friend friend friend
friend friend friend friend

Pastentries

Are you sure you want to turn back the time and read about my past?

Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012


Creditorials

NEVER REMOVE THIS SECTION!

Layout Designer:
♥chocodiiction-lovesxoxo*
Others:


Jumaat, 7 Oktober 2011

woots,woots !! hati aku dh mula meraung kembali bila bkak cter yg aku tetap perlu terima !!
nk dijadikan cter !! selepas result SPM aku kluar , mcm2 bnda yg aku angankn !!
matlamat utama aku of coz la nk jejak kn kaki kat universiti !! tp rezeki aku xde ,, huhhh,,

ble portal kemasukan f.6 kluar dan nme aku ade dlm senarai uh,, ayah aku dengan pantas nye suruh menjejak kan kaki di ctu !! ,, disebab kn aku mempunyai ego yg tnggi aku bantah sekeras-kerasnya !!
sebab otak aku mmg dh katekan 'XNK' utk kmbali ke sekolah !! ,, wah , wah !! sgt hebat alasan aku !!!

bkn nk derhaka atau melawan ckp ayah !! tp keinginan aku utk pergi ke uitm sgt kuat !! tp tetap harus b'gantung pd kptsn upu ,, dan prasaan hati aku yg xtenang selama beberape hr mmg tlh memberitahu aku satu knyataan yg pahit !! ,, sobsob,, air mate aku mengalir dgn laju ,, aku xditerima untk ke IPTA ,,
dan ayah aku ttp berkeras nk aku msk ke tngkatan 6,, tp aku ttp dgn pendirian aku,, lagi rela aku pergi ke IPTS drpda aku jejak kaki ke f.6 ,, nmpk x betape benci nye aku utk ke skolah !!

perkara yg pling aku xpercaye dlm dunia nie ialah ??? bile aku dterima ke MATRIKULASI utk pnggilan kedua ,, yg wat aku paling kelam kabut ble tarikh daftar nye adalah esok (isnin) !! sedangkan aku dpt tau hr nie !! malam plak uh ,, mne ade bank bkak malam2 utk aku bayar yuran pndaftarn !! ,, tmbah plak mslh lg ble keluarga aku kat selangor !! ,, mmg pnuh dugaan dan cabaran utk aku malam uh !! ,,mnggu pertama aku excited ble aku dpt blajar dgn owg yg baru !! ,, tapi syg !! xsampai sebulan aku xdpt menahan tekanan yg menimpa dan dtg bertubi2,, mgkn i2 adalah padah ble aku lawan ayah aku,, haishhh !! ,, dlm keadaan tekanan jugak la aku ambil kptsan utk berhenti dan ikowt saranan ayah aku utk ke f.6,, =owg ckp bnda yg kte benci tu la yg kte dpt= ,, hmmmm,, aku terpakse akur je la!! semangat aku pulih kmbali ble aku ade peluang utk troskn impian aku !! tp !! xtau knpe dlm mse sebulan peluang terpampang dpn mte ,, aku wat mcm xtau !! pendek kate aku mcm mati akal !! ble penghujung bln julai dh tamat dan welcome ogos ,, aku semakin sedar bhwa aku mmg xde rezeki !! ,,

bile pertengahan ogos muncul !! aku menerima mcj drpd kwn baik aku,,, die mnx tlg utk semakkan permohonan die sme ade dterima atau x !! dan tros aku terlintas spatutnye die dpt tau kptsn pd hujung bln julai,,bkn pertengahan ogos !! ,, ha !!!! dan mse uh !! lg skali aku meraung kesakitan ble die bg tau tawaran tu dilanjut kan smpai p'tghan bln !! yg membuat kn aku nngis terguling sbb aku tdak tau yg twran i2 tlah dilanjut kn .. klu aku tau awal2 aku xkn b'pk pnjang dan tros membeli no ID ,, mne la tau aku msih bleh menjejakkan kaki di uitm !! hehehhh !! jgn bermimpi la utk aku masih berharap peluang muncul dpan mte aku lg ,, sgt jelas dan terang-benderang aku xde rezeki utk ke sana !!

terpakse terima dgn redha dan ikhlas pd jln nie agar aku dpt berjaya pd mse hdpn !! ; )))

♥our lips must always be sealed
12:28 PG